Fransk gräslöksfisk4 portionerIngredienser 400500 g fisk, torsk, sej eller annan vit fisk 1 knippa gräslök (eller motsvarande mängd djupfryst gräslök) 2 tomater 2 dl creme fraiche 1 dl mjölk eller grädde 1 st fiskbuljongtärning eller motsvarande mängd fiskfond (grönsaksfond går också bra) 1 msk fransk senap Gör så här Hacka gräslöken. Skär fisken i bitar. Dela tomaterna, kärna ur dem och skär i bitar. Vispa ihop crème fraiche, mjölk, fiskbuljongtärning/fiskfond, gräslök och senap i en panna. Låt det koka ihop och lägg i fisken. Låt allt sjuda på svag värme 5 minuter (fryst fisk 10 minuter). Lägg i tomaterna och låt dem bli varma. Servera med pressad eller kokt potatis. Tillagningstid: ca 3045 min Detta recept finns på många olika sidor på internet. Jag har fått mitt från Matklubben.se |